cwlogga_m

Kundcase

Hur talar man till en publik som inte syns?
Coachning inför webbinarie

Informationsbyggarna

Jan-Anders Jönsson på Informationsbyggarna är expert på miljöberäkningar och LCA, ett i högsta grad viktigt ämne i byggbranschen. Han är en mycket van talare och Carina coachade honom inför ett webbinarium, en annorlunda situation utan publikkontakt med endast en kamera att tala till.

Jan-Anders Jönsson har länge hjälpt företag med digital byggnadsinformation och BIM-modeller. Han fick möjlighet att hålla ett digitalt webbinarie för Nolliplan kring miljöberäkningar och LCA, ett område där han är expert. Det är klart att han tackade ja.


Uppdraget 
Jan-Anders är en mycket van talare och kan sitt ämne utan och innan, men behövde hjälp att bolla idéer och sitt upplägg inför ett webbinarium på Nolliplan i september 2021. Framför allt ville han ha stöd i webbinarieformen för att han kände att han var van vid publikkontakten, men nu förlorade den direkta kontakten i det digitala. Vi gav honom en snabb coachning under några timmar kort tid innan webbinariet och tipsade om några saker att tänka på i den sista repetitionen tillsammans med moderatorn för webbinariet.

Goda råd direkt. Här coachar Carina i ett digitalt samtal med Jan-Anders vad som är viktigt när man ska tala i ett webbinarie.

Resultat
Vi bollade idéer kring hans presentation och upplägg som han har nytta av i sina föreläsningar, tal, pitchar och presentationer. Det gjorde att han kände sig tryggare i att hålla sin presentation digitalt.

Vill du också ha coachning i att tala och presentera?
Vi håller utbildningar och workshops på företag i presentation, pitcher och att hålla tal. Vi ger också personlig coachning och råd om hur du kan bli ännu bättre på att kommunicera presentera, tala med media,  mediahantera eller hålla presskonferens.

Hör av dig till Carina eller fyll i dina uppgifter nedan så blir du kontaktad.