cwlogga_m

Kundcase

Industrinyhet nådde nästan 13000 
Nyhet om KonfigDesign och Rollco till Svensk Verkstad

Vår positiva nyhet om hur Rollco effektiviserar sina flöden med hjälp av KonfigDesign nådde Svensk Verkstads mycket breda läsekrets, nästan 13 000.

Mitt i coronakrisen storsatsar Helsingborgsföretaget Rollco, som tillverkar linjära system och automationslösningar till industrin.

De möter krisen med effektiviseringar och har automatiserat med hjälp av en digital konfigurator i ett samarbete med vår kund KonfigDesign i Hudiksvall.

 

Uppdraget
Vi fick uppdrag av KonfigDesign att skriva en nyhet om detta, gjorde research och intervjuade en projektledare på Rollco. Nyheten skickades därefter till tidningen Svensk Verkstad, som publicerade nyheten om samarbetet i sitt dagliga nyhetsbrev och på sin hemsida. Att välja Svensk Verkstad var ett medvetet val eftersom tidningen under lång tid har uppmärksammat automationen inom svensk industri.

Resultatet
Nästan 13 000 personer nåddes av nyheten i Svensk Verkstads nyhetsbrev. En mycket stor målgrupp som fick mer kunskap om hur man kan effektivisera flöden med hjälp av en konfigurator.

Vill du också nå ut med din nyhet till media?

Vi hjälper dig att vaska fram nyheter och att skriva så att nyheten tilltalar journalistens behov, på medias villkor. Vi tar hand om allt - från research, val av vinkel och intervjuer till textproduktion och utskick. Hör av dig till Love mejla love@comwise.se, ring 0708 744 788 eller fyll i nedan!