cwlogga_m

Funderar du på en ny hemsida? Eller en bättre kommunikation?

ComWise Magasin         8 nov 2021

Strategi

Planerar du en ny hemsida? Eller vill du hellre förnya ert sätt att kommunicera? Ett viktigt vägval som kan ge helt olika resultat.

Men vänta, är det verkligen en ny hemsida du vill ha? Är det inte ett nytt sätt att kommunicera på som du letar efter och som hemsidan ska hjälpa dig att uppfylla? Då måste du först ha en plan och veta målet.
 
Söklogik, SEO, UX och KPI är nödvändiga förutsättningar när arbetet med att programmera kommit igång. Men då vet du redan vart du är på väg. Det är den grundläggande planen som ska göra att de kommunikativa målen uppnås. Planen som ska göra det mödan värt att skaffa nya hemsidan, tidsmässigt och pengamässigt. Tekniken kommer i nästa steg när du vet målen.
 
För att hemsidan ska bli kommunikativ behövs först de strategiska och taktiska frågorna om vilken funktion hemsidan ska ha i din kommunikation, vem du vill nå, vilka budskap du ska ha i olika former och varför. Då går det att påverka beteendet hos olika målgrupper och skapa förändringar. Eller ska hemsidan få en större roll som en plattform för innehållsmarknadsföring och inbound marketing?
 
Hemsidan ska få fler att känna till dig, vara en verksam säljare och arbeta tillsammans med andra medier och kanaler mot samma mål, konvertering och sälj. Då är den också ett redskap som förverkligar dina varumärkesmål, dina kommunikativa mål eller affärsmål.

Då blir den ett lönsamt verktyg som attraherar och drar till sig besökare som du kan skapa relationer med.

Vi hjälper dig att planera hemsidan så att den når era mål.

Hör av dig till oss så berättar vi mer! Skicka ett mejl till Carina eller Love. Eller fyll i formuläret nedan.

Prenumerera på ComWise Magasin!
Du får ny kunskap, tips och analyser om den snabba förändingen inom kommunikation och marknadsföring.