cwlogga_m

Vi coachar er mot bättre beslut  

ComWise Magasin         27 feb 2020

Strategi

Ett bollplank för din kommunikation där du kan ta upp alla frågor kring er kommunikation som behöver snabba lösningar. Där finns vi med ett ständigt lyssnande öra.

Ibland ställs man inför utmaningar i sin kommunikation som kräver en klok och snabb lösning. En situation som man inte har planerat för dyker upp och man behöver raka besked hur det ska hanteras. Eller så står man i ett vägval, med ena foten i en riktning och den andra i en annan som kräver proaktiva lösningar. Vilken är den bästa vägen?
 
Det kan handla om olika saker i det breda kommunikationsfältet. Att ge råd och stöd i kniviga situationer, till exempel i en kris, inför mötet med pressen eller möte med kunder eller medarbetare eller när trollen biter till i sociala medier. Eller att ge handfasta tips inför en lansering eller om man ska satsa på en film om verksamheten eller inte.
 
Vi är ditt bollplank, oavsett om du är vd, ingår i ledningsteamet eller har någon annan befattning där kommunikation är ett ansvarsområde.
 
Vi skräddarsyr en lösning som passar er verksamhet. Du väljer vad du helst vill ha våra råd inom, från strategi och taktiska frågor till råd i enstaka situationer för att ni ska kunna navigera rätt. Vi tar fram en lösning som svarar mot era behov.

Ja, jag vill gärna få råd och hjälp!
Skicka ett mejl till Carina eller Love eller fyll i nedan!

Prenumerera på ComWise Magasin!
Du får ny kunskap, tips och analyser om den snabba förändingen inom kommunikation och marknadsföring.