cwlogga_m

Nu lanserar vi utbildningar!

ComWise Magasin         29 jan 2019

Utbildningar

Nu lanserar vi utbildningar för dig i företaget eller organisationen som vill bli bättre på att skriva för digitala och sociala medier, att lyfta fram era egna berättelser med storytelling, eller att tala och presentera.
 

Skriv för digitala medier ger dig kunskaper om olika texttyper att använda som bas när du skriver för hemsidan eller sociala kanaler. Texttyper som kan anpassas till olika kanaler och olika syften på ett enkelt sätt. Här hittar du balansen mellan sökoptimering och att väcka intresset hos besökarna och du lär dig att skriva lockande rubriker och uppmaningar för att leda trafiken mot dina mål. Utbildningen är idealisk för dig som vill sköta skrivandet själv, men som behöver hjälp på vägen dit och feedback. För det mindre företaget, inom föreningen eller organisationen. Den kompletterar också våra tjänster kring contentplan.

Storytelling – använd era berättelser hjälper dig att ta vara på de berättelser som företaget eller organisationen bär på. Du får lära dig berättartekniken för att skapa berättelser med många användningsområden i dina olika kanaler som case, reportage, film, presentationer eller inlägg och artiklar i sociala medier. Hur ni gör, ert varumärke, ska synas i era egna kanaler!

Med Retorik – presentera och tala övertygande får du en grund i retorikens verktygslåda - från planering av presentation och tal till utvärdering. Du får hjälp och teknik för att skapa moduler eller steg som gör att du kan vara flexibel i dina presentationer och tal. Du får också metoder för att hålla kunskaperna vid liv i praktiken: din personliga utvecklingstrappa och checklistor för olika delar av processen. Uppföljning och personlig coachning kan sedan byggas på.

I Kommunikationstrappan – från hisspitch till sälj får du hjälp att hitta rätt formulering till rätt person i rätt situation. Genom att ha en plan och ett mål för hisspitchen, minglet, mässan eller säljmötet kan du mycket lättare hitta din formulering i rätt situation och till rätt person.

Du får användning för kunskapen dagligen i ditt företag eller din organisation. En kombination av kunskap och exempel och praktik ger dig en bra grund. Sedan kan du bygga på med uppföljningar och personlig coachning. Övningar, metoder och rutiner är starten för att hjälpa dig att övertyga effektivt.
 
Läs här om våra utbildningar

Prenumerera på ComWise Magasin!
Du får ny kunskap, tips och analyser om den snabba förändingen inom kommunikation och marknadsföring.

Vad tycker du, hur går dina tankar? Skicka gärna en kommentar!