cwlogga_m

Sätt fart på hela kommunikationen.
Så här fungerar det.

ComWise är en kommunikationsbyrå som tillsammans med er bygger en stark kommunikationskedja. Då genomförs er strategi och era mål realiseras i olika aktiviteter. För ingen kan kommunicera er verksamhet bättre än du och dina medarbetare.
 
För att kommunikationsprocessen ska fungera och bli produktiv måste flera frågor först besvaras: Varför ni kommunicerar, vilka budskap, till vem och på vilket sätt.
 
Därför har vi tagit fram ett unikt arbetssätt där vi tillsammans med era och våra kompetenser och erfarenheter löser era utmaningar i kommunikationen, både i vardagen och långsiktigt.
 
För att detta arbetssätt ska fungera hjälper vi till med genomtänkt strategi, mål och värden som omsätts i budskap som når målgruppen.
 
Det är då som kommunikationen blir prioriterad och faktiskt genomförs.
 
Är du redo att anta utmaningen?

VÅRA TJÄNSTER

Varför kommunicerar du? 
Vi hjälper dig med:
Hur ska du kommunicera?
Vi hjälper dig med:
Vad ska du kommunicera?
Vi hjälper dig med:

Love Janson grundade ComWise 1997. Sedan 2011 driver han verksamheten tillsammans med Carina Wahlstedt Janson.

Vi har en bred akademisk kompetens inom kommunikationsvetenskap, beteendevetenskap, språk, retorik, kriskommunikation och pedagogik. Våra kunder är både företag och organisationer, privata och offentliga.

Love Janson
Love Janson
Carina Wahlstedt Janson
Carina Wahlstedt Janson

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig till en effektivare kommunikation?


Hör av dig till oss, ring Love på 0708 744 788
eller Carina på 0704 579 573.

Eller fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi dig.

Kakor
Med hjälp av Google Analytics får vi information om besökarna på vår hemsida. Det ger oss värdefull statistik så att vi kan utveckla och anpassa våra budskap. Google Anayltics använder kakor (cookies) för denna uppgift. Vill du inte att så ska ske kan du stänga av kakor under inställningar i din webbläsare.