cwlogga_m

Vi vässar budskap som sätter fart på hela kommunikationen.
Så här fungerar det.

Vi tar ett helhetsgrepp om kommunikationen, som är en ständigt pågående process som skapar nya relationer och infriar mål.
 
Drivkraften är budskapet. Utan det kan inte kommunikationen fungera. Ett vässat budskap i form av innehåll och content stimulerar människor och får dem att agera, sprida nyheter, skriva inlägg eller köpa och investera. Målgruppen kommer alltid främst och det är deras behov, kunskaper och intressen som tillfredsställs.

 
Hur vässar vi budskapet?
Genom att förankra det i varumärke, värden och mål, alltså det som man vill åstadkomma. Annars blir budskapet lätt för allmänt och intetsägande. Då får budskapet också en viktig uppgift.
 

Så bygger vi värdebaserad kommunikation. Värden i form av varumärke tillsammans med uppsatta mål är förutsättning för att formulera och vässa budskap som sedan distribueras i kalanerna.
Därför kommer kanalvalet sist. Aldrig först.

Budskapet blir ännu vassare och tränger lättare fram när vi formulerar efter hur budskapet ska distribueras. Vi är goda skribenter och är vana vid contentproduktion som kan användas i presentationer, film, poddar eller content som reportage och annan redaktionell kommunikation. Med hjälp av retorikens verktygslåda vässar vi budskapen till argument som håller och ger kraft när opinion ska väckas. Elller att stärka positionen på marknaden med content marketing.
 
När värdena är bestämda och budskapen klara, då väljer vi kanal, hur de ska nå målgruppen. Först då är det dags att välja kanal. Inte före. Vi anpassar budskapet till era kanaler som hemsida, nyhetsbrev, film, poddar, Facebook och LinkedIn.Stabil plattform för hela kommunikationen 
Allt grundar sig en genomtänkt kommunikationsstrategi, en plattform som stakar ut rätt väg i kommunikationslandskapet för de vässade budskapen. Det är också basen för hur vi hjälper kunden att få igång den egna kommunikationen så att den blir enklare och smartare. Utan en bra kommunikationsplanering blir det inga genomtänkta åtgärder i en handlingsplan. Det sparar tid och kraft i längden.

Vi ser oss som en partner som tar aktiv del och tar ansvar i alla delar. Vi följer hur våra kunder arbetar med kommunikationen så att den bli vassare för varje dag som går.

Vi arbetar med kunder inom privata företag, offentliga sektorn och organisationer. Våra tre affärsområden löser många av de utmaningar som företag och organisationer dagligen står inför.
 
Vårt helhetsgrepp kan användas när företaget eller organisationen ska kommunicera, oavsett om det handlar om marknadsföring, intern kommunikation, bygga varumärke eller agera mot omvärlden.

Ett bra verktyg för att:

VÅRA TJÄNSTER


ComWise grundades 1997 av Love Janson och 2010 kom
Carina Wahlstedt Janson 
med i företaget. Akademisk kompetens inom språk och kommunikation är den kreativa bas som företaget stadigt växer i.

Carina Wahlstedt Janson
Carina Wahlstedt Janson
Love Janson
Love Janson
  • få ett effektivt arbetssätt i er organisation som bidrar till att er kanaler blir uppdaterade
  • öka kännedomen med storytelling och kundreportage
  • visa på pulsen med aktuella nyheter för hemsida och sociala medier
  • skapa uppmärksamhet i press och tillhörande mediaaktiviteter
  • få ordning på kommunikationen utifrån kvalitetsarbetet med ISO 9001
  • stärka arbetsplatsens attraktivitet inför rekrytering och employer branding
  • framträda och presentera verksamheten eller produkter och tjänster
  • skapa gemenskap när anställda nås av samma värdegrund i kommunikationen
  • förbygga kriser och kommunicera när de händer.

Vill du veta mer om hur kan förbättra er kommunikation med vässade budskap?

Hör av dig till oss, ring Love på 0708 744 788
eller Carina på 0704 579 573.

Eller fyll i formuläret här bredvid så kontakta vi dig.

Kakor

Med hjälp av Google Analytics får vi information om besökarna på vår hemsida. Det ger oss värdefull statistik så att vi kan utveckla och anpassa våra budskap. Google Anayltics använder kakor (cookies) för denna uppgift. Vill du inte att så ska ske kan du stänga av kakor under inställningar i din webbläsare.