cwlogga_m

Vässa din kommunikation
med våra utbildningar!

Skriv för hemsida och sociala medier

Lär dig enkla och användbara texttyper som du kan använda i egna digitala kanaler. Många exempel och övningar gör att du snabbt kommer igång med egen produktion. Du får också tips om upphovsrätt och ditt ansvar som publicist i sociala kanaler.

Läs mer här om hur du formulerar dig effektivt och tydligt

Storytelling
Sprid berättelserna ni bär på

En bra historia minns man. Det är därför de är så effektiva. Lär dig att hitta och använda de berättelser som redan finns i företaget eller organisationen. Ni själva, era kunder eller medlemmar bär redan på dem. De behöver bara formuleras med berättarteknik och ett sätt att formulera som passar sammanhanget och kanalerna för att nå ut.

Läs mer om minnesvärda berättelser

Presentera och tala övertygande

Att kunna tala och presentera för olika syften anpassat till publiken är en kunskap som måste övas praktiskt och hållas levande. Vi coachar dig för att du ska bli en vässad talare och presentatör med kraft att övertyga live, i digitala kanaler eller i text. Från idé och formulering till utvärdering.

Läs mer om att presentera övertygande

Kommunikationstrappan
från hisspitch till säljmöten 

Med retoriken som verktygslåda hjälper vi dig att övertyga i säljsituationer, en trappa som delar in säljprocessen i olika steg med olika syften som hjälper dig att nå dina mål. Vi coachar dig i att presentera ditt företag eller organisation utifrån vem du talar med, situation, målsättning och hur lång tid du har på dig. 

Läs mer om Kommunikationstrappan